Tags

,

Najrasprosttranjeniji način prevoza u Beogradu je kombi prevoz. Zšto je lakoća ovakovog prvevoza učinila kombi prevoz popularnim? Razlog je ekspanzija malih trgovina i nova usluga gde dobavljači na svaki način pokušavaju da privuku mušterije, pa ima tako i organizuju kombi prevoz svih vrsta robe. Kombi prevoz je brz i tačan, i pojeftinjenje kombi vozila, uopšte pad cena automobila prouzrokovao je pad cene, tako da je sada moguće kupiti kombi za relativno mali novac i započeti kombi prevoz robe u Srbiji i njaviše u Beogradu.

Kombi prevoz robe i putnika

Osim robe popularan je i kombi prevoz putnika. U kombi staje manji broj putnika, ali kombi prevoz u Beogradu, a naročito prevoz putnika osvaja tržište. Tura od 12 ljudi, brz prevo, jeftiniji od taksija a brži od autobusa i bez bus plus kartica i slično. KOmbi prevoz u Beogradu je apsolutni hit i glavni vid transporta ljudi i stvari, odnosno robe.

Zato ako vam zatreba neki prevoz najbolje je da nagažujte kombi prevoz, koji će va dovesti svu robu iz veletrgovina ili salona namestaja.